Με Αναστασίου ουραγός, τώρα βγαίνει Ευρώπη!

Η Κόρτραϊκ απέλυσε τον Γιάννη Αναστασίου την 14η αγωνιστική όντας στην προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας και τρεις μήνες αργότερα ετοιμάζεται να βγει στην... Ευρώπη! Δείτε την απίστευτη πορεία!

Στις 4 Νοεμβρίου η Μέχελεν του Δημήτρη Κολοβού επικράτησε 2-0 της Κόρτραϊκ των Κουμορτζί, Ατζαγκούν, Παπάζογλου και Αναστασίου. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού στην βελγική ομάδα, παρότι το καλοκαίρι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο ή αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ του προπονητή και των παικτών. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τότε η Κόρτραϊκ... πετάει. Σε σημείο που από την 15η, ανέβηκε στην... 5η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

Ας τα δούμε με αριθμούς:

Με Αναστασίου: 14 ματς, 2 νίκες, 7 ήττες, 5 ισοπαλίες.

Χωρίς Αναστασίου: 13 ματς, 9 νίκες, 3 ήττες, 1 ισοπαλία.

Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα, η Κόρτραϊκ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Λόκερεν, με τον Ατζαγκούν να βγάζει την ασίστ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο, το μεγάλο.