Τι εκνεύρισε τον Αναστασίου περισσότερο και από την ισοπαλία

Μπορεί η Κόρτραϊκ να έμεινε για όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, εκείνο που εκνεύρισε τον Γιάννη Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, ήταν άλλο και μάλιστα τον έφερε σε δύσκολη θέση!

Τι εκνεύρισε τον Αναστασίου περισσότερο και από την ισοπαλία
anastasiou

Στην 13η θέση της βαθμολογίας έπεσε η Κόρτραϊκ μετά τη νέα εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Γάνδη αυτή τη φορά. Η ομάδα των Αναστασίου, Ατζαγκούν και Κουμορτζί συμπλήρωσε 8 σερί αγώνες στο πρωτάθλημα δίχως τρίποντο, γεγονός που έχει φέρει γκρίνια εντός και εκτός ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο ή αν σκέφτεται την παραίτηση, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

"Τι να απαντήσω στα σενάρια για παραίτηση; Δεν το έχω ακούσει από πουθενά, ούτε καν από την διοίκηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το να χτίσεις μία ομάδα δεν συμβαίνει άμεσα, αλλά θέλει χρόνο. Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνουμε σημάδια βελτίωσης", κατέληξε.

Στο Βέλγιο θεωρούν πως τα ματς με Μπέβερεν (εκτός) και Γκενκ (εντός) θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του στην Κόρτραϊκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK