Έφυγε από τον Ολυμπιακό και έγινε διεθνής μετά από τέσσερα χρόνια!

Επιθετικός... κανόνι που πέρασε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν... ακούμπησε, επέστρεψε στην πατρίδα του, κάνει... παπάδες και κλήθηκε ξανά στην εθνική του ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας! Διαβάστε ποιος είναι.

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και έγινε διεθνής μετά από τέσσερα χρόνια!
cardoso chori seba ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2016 έγιναν πολλές... ανακατατάξεις στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, με τους Δημήτρη Διαμαντάκο, Χόρχε Μπενίτες και Άλαν Πουλίδο να αποχαιρετούν οριστικά το Λιμάνι, αφού πουλήθηκαν σε Καρλσρούη, Κρους Ασούλ και Τσίβας αντίστοιχα.

Έτσι, την τελευταία μέρα των μεταγραφών οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και 2010.

Ο Παραγουανός άσος δεν μπόρεσε ποτέ να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και τον Γενάρη έγινε μία προσπάθεια να παραχωρηθεί. Αυτή δεν καρποφόρησε και τελικά παρέμεινε στο ρόστερ μέχρι το τέλος της περιόδου 2016-2017.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ο 34χρονος φορ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Λιμπερτάδ και μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό!

Αυτός είναι και ο λόγος που κλήθηκε εκ νέου στην εθνική ομάδα της Παραγουάης μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια! Συγκεκριμένα η τελευταία του εμφάνιση με την "Albirroja" ήταν στις 16/10/2013 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου και έπαιξε για 45 λεπτά κόντρα στην Κολομβία.

Πλέον έχει τη δυνατότητα να κάνει δυνατό come-back ως αντικαταστάτης του τραυματία Λούκας Μπάριος στο ματς κόντρα στην Κολομβία στις 6/10.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK