Κίτρινη κάρτα για... αδιανόητο λόγο ο Μπρίτο λίγο πριν από το γκολ!

Ο Μπρίτο μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες για το λόγο για τον οποίο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Παπαδόπουλου στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Λίγο πριν πετύχει το γκολ για την Ξάνθη στο 40ο λεπτό, ο Μπρίτο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του Γιάννη Παπαδόπουλου για λόγο...εξωπραγματικό.

Ο Ελληνας ρέφερι, την ώρα που άπλωνε τον αφρό για να υποδείξει που πρέπει να στηθεί η μπάλα για το φάουλ, λέρωσε κατά λάθος το παπούτσι του παίκτη των ακριτών.

Αυτός, εντελώς αυθόρμητα, σκούπισε τον αφρό στην...κάλτσα του Παπαδόπουλου σ' ένα σπαρταριστό σκηνικό, βγαλμένο από ταινία γέλιου.

Για το τυπικό, ο διαιτητής τιμώρησε το σκόρερ της Ξάνθης με κίτρινη κάρτα. Η πλάκα, πλάκα και οι κανονισμοί, κανονισμοί.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.