Κράξιμο στα... αγγλικά για το γκολ της Κέρκυρας η Ξάνθη

Το γκολ-οφσάιντ της Κέρκυρας στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη έφερε την αντίδραση του Χρήστου Πανόπουλου, που έριξε.. καρφιά στη διαιτησία στα αγγλική γλώσσα. Εχει τα δίκια του πάντως.

Ένα σημαντικό λάθος είχε το ματς της Ξάνθης με την Κέρκυρα. Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ στο 64ο λεπτό με τον Ντένις Επστάιν, όμως η φάση ξεκίνησε από τον Γεωργίου που ήταν σε θέση οφσάιντ και μάλιστα αρκετά εκτεθειμένος μπροστά στα μάτια του βοηθού!

Οι Ακρίτες έφεραν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις με τον Κάστρο, όμως το κακό είχε γίνει. Σε σημείο που ο Χρήστος Πανόπουλος "χτύπησε" με ανακοίνωση στα... αγγλικά!

"One and a half meter in front, it’s too much my friend. It becomes huge when you are just in front of it. But in the end, it becomes an ENORMOUS CASE when in a similar moment you let the game to continue instead of stopping it and giving the offside", ανέφερε χαρακτηριστικά και ιδού η μετάφραση:

"Ενάμιση μέτρο μπροστά είναι αρκετό φίλε μου. Γίνεται τεράστιο όταν είσαι μπροστά. Στο τέλος όμως, γίνεται πελώρια υπόθεση όταν στην ίδια φάση αφήνεις να εξελιχθεί το παιχνίδι χωρίς να το σταματήσει και να δώσει οφσάιντ".

 

Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!