Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: Μια... σιχαμένη κατάσταση!

Αν θέλει κάποιος να πάει το χρόνο ακόμα πιο πίσω, μπορεί εύκολα να φτάσει στον Δεκέμβριο του 2005, όταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου ως προπονητής αντιμετώπισε και νίκησε τον ΠΑΟΚ, όντας στον πάγκο της Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: Μια... σιχαμένη κατάσταση!

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, τέλη Αυγούστου του 2015, ο Ρουμάνος ως προπονητής της Ξάνθης αντιμετώπισε εκ νέου τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στη Τούμπα, σε ένα 0-0 γεμάτο νεύρα, ένταση, διάλογο του Λουτσέσκου με την ασπρόμαυρη κερκίδα - που δύσκολα ξεχνάει κάτι τέτοια - και συμπεριφορές που τον έβαλαν "στο μάτι" των φίλων του ΠΑΟΚ.

Την τελευταία μέρα του Αυγούστου η αστυνομία καταγράφει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου συγγενικού προσώπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο, λίγους μήνες αργότερα, τον καταχωρεί ως μια από τις δράσεις "εγκληματικής οργάνωσης", στην οποία σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, εμπλέκεται και "στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ".

Τον Μάρτιο του 2016, με τον ΠΑΟΚ να έχει απομακρύνει τον Ιγκόρ Τούντορ και να έχει δώσει τη σκυτάλη στον Βλάνταν Ίβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου ακούγεται για τον πάγκο των ασπρόμαυρων. Μάλιστα, η όλη συζήτηση έφτασε να γίνει και ερώτηση προς τον Ρουμάνο, σε συνέντευξη Τύπου αγώνα της Ξάνθης, όταν και ρωτήθηκε για το αν ο καπνός έρχεται λόγω... φωτιάς: «Δεν υπάρχει καμία ομιλία με άλλη ομάδα, δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες γιατί δεν ξέρω την γλώσσα. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω» είχε πει τότε.

Και τι να έλεγε; Οτι "κάτι υπάρχει;". Διότι, το οτι υπήρχε κάτι, όσο και αν το αρνηθούν οι πλευρές που ενεπλάκησαν, δεν παύει να είναι γεγονός. Ο ΠΑΟΚ είχε "ψαχτεί" για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να είχε συναντηθεί με τον Ρουμάνο τεχνικό για να διερευνήσει το έδαφος. Αν σε όλο αυτό το γαϊτανάκι, προσθέσει κανείς τις εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Μίχελ και τον πατέρα Λουτέσκου, από την σχεδόν δεκαετή συνεργασία τους στην Σαχτάρ, το... γλυκό δένει.

Οι φήμες λένε πως τότε, από τη μια ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν επιφυλακτικός, από την άλλη ο Λούμπος Μίχελ δεν ήταν σε θέση να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη για τον Ρουμάνο τεχνικό, και όλα σταμάτησαν εκεί.

Και τώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο. Την περασμένη Κυριακή, δεν άνοιξε διάλογο με την κερκίδα της Τούμπας, αλλά... λίγο ήθελε. Στην συνέντευξη Τύπου, όταν χαρακτήρισε "άτυχη στιγμή" την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λάζιτς, ρωτήθηκε για το πως μπορεί ένα χτύπημα στο πρόσωπο να είναι "άτυχη στιγμή".

Δεν ήθελε και πολύ να "ανάψει" η συνέντευξη Τύπου, με τον Λουτσέσκου να κάνει λόγο για μια "σιχαμένη κατάσταση" (σ.σ. άλλη λέξη χρησιμοποίησε ακόμη πιο "βαριά") ενθυμούμενος τον εμπρησμό το αυτοκινήτου συγγενή του, λίγες ημέρες μετά από το παιχνίδι της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: Έκανε λόγο για "σιχαμένη κατάσταση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK