Πώς ο Χάβος πρόλαβε τον Παράσχο πριν από το νήμα

Κούρσα για δύο ήταν η διαδοχή του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, μόνο που στο τέλος ένας ήταν ο νικητής: ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές άντεξε μόλις δύο αγωνιστικές και έγινε ο δεύτερος που αποχώρησε από πάγκο ομάδας της Super League. Το 0/2 στο νέο πρωτάθλημα, ήττες από Άρη στην πρεμιέρα και Παναθηναϊκό, τον έστειλε στο... ταμείο ανεργίας και οι άνθρωποι της Λαμίας όφειλαν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του για να μην χαθεί χρόνος.

Μάκης Χάβος και Γιώργος Παράσχος διεκδίκησαν το χρίσμα μέχρι την τελευταία στιγμή. Έπρεπε ωστόσο να παρθεί η απόφαση της διαδοχής, με τον κλήρο να πέφτει στον πρώην προπονητή του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει περάσει επίσης από Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕ Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης.

Διέρρευσε πως η λύση του Παράσχου δεν προκρίθηκε στο φινάλε, αν και είχε αρκετούς υποστηρικτές, γιατί υπήρξαν... λόγια εις βάρος του. Ότι έχει ξεπεραστεί ως προπονητής και δεν θα καταφέρει να σώσει την ομάδα. Λόγια που τέθηκαν στο τραπέζι και αποφασίστηκε για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες να επιλεγεί ο Χάβος.

Ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο, θα φανεί στο χειροκρότημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK