Δείπνο Κούγια χωρίς τον Αγγελο

Κακός χαμός στο AEL FC Arena την Κυριακή, δείπνο την Τρίτη στην ατζέντα της ΑΕΛ. Χωρίς όμως την παρουσία του Αγγελου Αναστασιάδη.

Τη Δευτέρα η ΑΕΛ πέρασε μία πολύ δύσκολη στιγμή όχι τόσο επειδή δεν νίκησε τον Ηρακλή αλλά διότι ο αγώνας επισκιάστηκε από τον επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Ματίας Ντεγκρά.

Η Τρίτη βεβαίως για το μεγαλομέτοχο των Θεσσαλών ήταν μία άλλη, διαφορετική ημέρα. Ο Κούγιας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο της Λάρισας, ίσως και σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να επέλθει ηρεμία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από το δείπνο απουσίασε ο Αγγελος Αναστασιάδης για προσωπικούς λόγους όπως ειπώθηκε από επίσημα χείλη. Μία απουσία πάντως αν μην τι άλλο ηχηρή...

N.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Δεν έχω στοιχεία για τον Ντεγκρά"

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.