Η επιστολή της ΑΕΛ, το ντόπινγκ και η επικοινωνιακή φούσκα

Η επιστολή της ΑΕΛ προς τον ΕΣΚΑΝ για τη διενέργεια ελέγχων ντόπινγκ στον πρώτο ημιτελικό των Θεσσαλών με την ΑΕΚ ήταν τουλάχιστον... περιττή αν όχι και άστοχη. Ιδού ο λόγος.

Μάλλον... περιττή ήταν η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το ΕΣΚΑΝ έτσι ώστε το τελευταίο να προχωρήσει σε ελέγχους αντιντόπινγκ κοντρόλ στον ημιτελικό των Θεσσαλών με την ΑΕΚ.

Το ΕΣΚΑΝ έχει ήδη λάβει τα μέτρα, ως οφείλει βάση της θεσμικής του ιδιότητας και του ετήσιου προγραμματισμού που κάνει, και φυσικά θα προχωρήσει στη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων.

Ως εκ τούτου η ανακοίνωση της ΑΕΛ προφανώς επικοινωνιακούς σκοπούς εξυπηρετεί και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε αν πραγματικά την ενδιέφερε η ουσία δεν θα δημοσιοποιούσε τη σχετική επιστολή της.

Στον ΕΣΚΑΝ, έτσι και αλλιώς, έχουν αντιμετωπίσει εκ νέου παρόμοια αιτήματα και έχουν κρατήσει την ψυχραιμία τους ενεργώντας μακριά από τα φώτα των media και κάνοντας αυτό που πρέπει.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!