Η επιστολή της ΑΕΛ, το ντόπινγκ και η επικοινωνιακή φούσκα

Η επιστολή της ΑΕΛ προς τον ΕΣΚΑΝ για τη διενέργεια ελέγχων ντόπινγκ στον πρώτο ημιτελικό των Θεσσαλών με την ΑΕΚ ήταν τουλάχιστον... περιττή αν όχι και άστοχη. Ιδού ο λόγος.

Μάλλον... περιττή ήταν η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το ΕΣΚΑΝ έτσι ώστε το τελευταίο να προχωρήσει σε ελέγχους αντιντόπινγκ κοντρόλ στον ημιτελικό των Θεσσαλών με την ΑΕΚ.

Το ΕΣΚΑΝ έχει ήδη λάβει τα μέτρα, ως οφείλει βάση της θεσμικής του ιδιότητας και του ετήσιου προγραμματισμού που κάνει, και φυσικά θα προχωρήσει στη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων.

Ως εκ τούτου η ανακοίνωση της ΑΕΛ προφανώς επικοινωνιακούς σκοπούς εξυπηρετεί και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε αν πραγματικά την ενδιέφερε η ουσία δεν θα δημοσιοποιούσε τη σχετική επιστολή της.

Στον ΕΣΚΑΝ, έτσι και αλλιώς, έχουν αντιμετωπίσει εκ νέου παρόμοια αιτήματα και έχουν κρατήσει την ψυχραιμία τους ενεργώντας μακριά από τα φώτα των media και κάνοντας αυτό που πρέπει.

Ν.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.