Πήραν παράταση οι "αποκαλύψεις" Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας έχει ν' ασχοληθεί μ' άλλες δουλειές τη δεδομένη περίοδο, με αποτέλεσμα να μεταφέρει για τα τέλη της σεζόν όλα όσα ήθελε να φέρει στο φως για παράνομες διασυνδέσεις συγκεκριμένων ομάδων!

Αν περίμενες με αδημονία ν' ακούσεις τον Αλέξη Κούγια να μιλάει στις 28/2 για τις ιδιοκτησίες - σχέσεις συγκεκριμένων ελληνικών ΠΑΕ, μπορείς να προγραμματίσεις οτιδήποτε άλλο. Οι... αποκαλύψεις του αναβλήθηκαν για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πότε; "Για το τέλος του πρωταθλήματος", όπως ο ίδιος ανέφερε σε δήλωσή του αναβάλλοντας συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει να δώσει την τελευταία ημέρα του τρέχοντος μήνα.

Ο λόγος; Διπλός. Αφενός τα προβλήματα "που έχουν δημιουργηθεί στην Super League εξαιτίας συμπεριφορών οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ" αφετέρου ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη.

Χίλια κομμάτια δεν μπορεί να γίνει ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί...

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.