Τέλος ο Ντόστανιτς. Και τώρα ποιος; Ψηφίστε!

Άντεξε περίπου 20 μέρες και... παραιτήθηκε. Ο Ράκτο Ντόστανιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ, που ψάχνει τον 5ο τεχνικό μέσα στη σεζόν. Ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Αλέξη Κούγια; Μπείτε και ψηφίστε!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
dostanic EUROKINISSI SPORTS

Τουλάχιστον δεν έσπασε το ρεκόρ του Τζάκι Ματάισεν! Ο Βέλγος προπονητής έμεινε στον πάγκο της ΑΕΛ για 11 μέρες και στη συνέχεια τον έδιωξαν. Το Σάββατο (10/3) ήρθε η σειρά του Ντόστανιτς να αποχωρήσει, αφού ένιωσε... προσβεβλημένος. Ο λόγος;

Έδιωξαν το δεξί του χέρι μέσα στην ομάδα και τον αντικατάστησαν με τον Μαρσέλο Τροΐζι, κάτι που δεν του άρεσε και γι' αυτό μάλιστα ήταν να αποχωρήσει μέσα στην εβδομάδα. Τελικά έκατσε στον πάγκο για το ματς με την Κέρκυρα ( 0-0 το τελικό αποτέλεσμα) και στη συνέχεια δεν πήγε καν στη συνέντευξη Τύπου!

Τη θέση του πήρε ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μετέδωσε και τα δυσάρεστα νέα. Το ερώτημα που πλανάται τώρα πάνω από την Λάρισα είναι το εξής.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει; Ας δούμε πρώτα ποιοι και για πόσο χρονικό διάστημα κάθισαν στον πάγκο της ΑΕΛ φέτος και μετά... ψηφίστε τον αντικαταστάτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK