Το Ελληνόπουλο του Κούγια είναι από τη... Νότια Αφρική!

Κεντρικός χαφ από τη Νότια Αφρική είναι το πρώτο χειμερινό απόκτημα της ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια.

Το Ελληνόπουλο του Κούγια είναι από τη... Νότια Αφρική!

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν από την ατάκα του Αλέξη Κούγια πως ο Παναθηναϊκός "διώχνει όλα τα Ελληνόπουλα" και η ΑΕΛ ενημέρωσε για την απόκτηση του Νοτιοαφρικανού Λελογκονόλο Μασαλέσα!

Χωρίς καμία απολύτως μομφή για την ποδοσφαιρική αξία, το ταλέντο ή την ποιότητα του θηριώδους (1μ91) 25χρονου κεντρικού χαφ, ο οποίος αναζητάει (και σωστά πράττει) μια καλή ευκαιρία στην καριέρα του για να φανεί στην Ευρώπη, δεν περνάει απαρατήρητη η απόφαση των "βυσσινί" να προσθέσουν στο ρόστερ ένα παιδί που από το 2009 έχει παίξει ελάχιστα παιχνίδια στην πατρίδα του (Πλάτινουμ Σταρς, Μπιντβεστ Γουίτς, Ορλάντο Πάιρετς). Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο πρόεδρος τους κάνει λόγο για αφελληνισμό άλλων ομάδων του πρωταθλήματος.

Το τάιμινγκ που επελέγη ν' ανακοινωθεί η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της θεσσαλικής ομάδας δεν ήταν το πλέον κατάλληλο, ακόμη κι αν η συμφωνία προϋπήρχε.

Για την ιστορία, ο δεξιοπόδαρος Μασαλέσα, που έχει παίξει στην ολυμπιακή ομάδα της Ν.Αφρικής, υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών και θα δώσει στον Σάκη Τσιώλη μια έξτρα επιλογή στον άξονα, εκεί που δεν υπήρχε βάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κούγιας στον Sport24 Radio: "Ο Μπεργκ σπάει πέντε μύτες σε κάθε ματς"
Αυτός είναι ο παίκτης που "χάρισε" ο Κούγιας στον Παναθηναϊκό
Τα "έχωσε" χοντρά σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο ο Κούγιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK