Γιατί λείπει εδώ και ένα μήνα ο Σουμπίνιο;

Πήγε στον Λεβαδειακό για να κάνει τη διαφορά, αλλά το πρόβλημα στο γόνατο έχει "καθηλώσει" τον Σουμπίνιο, ο οποίος εδώ και ένα μήνα έχει φύγει από την ομάδα και είναι στη Βραζιλία. Όλο το παρασκήνιο.

Γιατί λείπει εδώ και ένα μήνα ο Σουμπίνιο;
subinio ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σουμπίνιο αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Λεβαδειακό. Ποδοσφαιρική αδυναμία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος τον έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει η ΑΕΛ. Στην προετοιμασία φάνηκε ότι ο Βραζιλιάνος δεν πατάει καλά, αφού οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν υποχωρούσαν.

Όταν ήταν στο Αζερμπαϊτζάν ο Λατινοαμερικανός, στην Καραμπάκ, είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ο Τούρκος χειρουργός δεν τα... κατάφερε καλά και ο 30χρονος δεν μπόρεσε να επανέλθει στα επίπεδα του παρελθόντος. Ακόμα και στον Ατρόμητο όταν ήταν, μια στο τόσο οι πόνοι στο γόνατο έκαναν την εμφάνισή τους.

Το καλοκαίρι λοιπόν ο "Σούμπι" πήγε στον Λεβαδειακό και από τα φιλικά ακόμη φάνηκε πως δεν είναι σε θέση να δώσει επίσημο ματς, αν πρώτα δεν υποβληθεί σε επέμβαση. Εδώ και ένα μήνα ο Βραζιλιάνος είναι στην πατρίδα του, εξέλιξη που δεν έχει διαρρεύσει όλο αυτόν τον καιρό! Επισκέφθηκε δικό του γιατρό, προκειμένου να κάνει αρθροσκόπηση.

Δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά παραμένει εκεί για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γυρίσει στη Λιβαδειά, με την ελπίδα να βοηθήσει τους Βοιωτούς, αφού μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κανένα επίσημο ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK