Ο κρυφός...προξενητής Κομπότη - Ανιγκό

O Zoζέ Ανιγκό δεν ήρθε τυχαία στη Λειβαδιά για να αναλάβει τον Λεβαδειακό. Ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι μεσολάβησε άνθρωπος-κλειδί ο οποίος ξέρει άριστα τη γαλλική αγορά.

Ο κρυφός...προξενητής Κομπότη - Ανιγκό

Για να έρθει ο Ζοζέ Ανιγκό στον Λεβαδειακό και να κάνουν οι Βοιωτοί το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού (αν είχε έρθει για μεγάλη ομάδα θα είχαν πέσει τα τσιμέντα) χρειάστηκε, όπως αναφέρουν πολύ καλά ενημερωμένες μανατζερικές πηγές, να δουλέψει και ένας παλιός γνωστός.

Για τον Γιάννη Κομπότη βέβαια δεν είναι παλιός αλλά...διαχρονικός με δεδομένο ότι ο μεγαλοπαράγοντας του Λεβαδειακού είχε, έχει και θα έχει εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Ψωμιάδη.

Ως γνωστόν, ο Σταύρος Ψωμιάδης, υιός του εκλιπόντα Μάκη, ξέρει σαν...κάλπικη δεκάρα τη γαλλική ποδοσφαιρική αγορά, γνώση που του χρησίμευσε πολύ όσο χειριζόταν τα μεγαγραφικά ζητήματα της Καβάλας.

Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του Ανιγκό είχε "παίξει" για τους Μακεδόνες την περίοδο που η οικογένεια Ψωμιάδη διαχειριζόταν τις τύχες της ομάδας.

Τώρα λοιπόν, έξι χρόνια μετά, ο Κομπότης εκμεταλλεύεται άριστα αυτά τα...κονέ του υιου του καλού του φίλου και φέρνει στη Λειβαδιά τον άλλοτε προπονητή και ισχυρό άνδρα της Μαρσέιγ.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK