Στην Λιβαδειά ο Γκέντσογλου!

Ο Σάββας Γκέντσογλου εκμεταλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος στην Κροατία βρίσκεται στην Λιβαδειά, με σκοπό να μιλήσει με τον Γιάννη Κομπότη. Για ποιο σοβαρό λόγο ο 26χρονος άσος θέλει να φύγει απο την Χάιντουκ και να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι δυσκολίες να διακοπεί ο δανεισμός του

Στην Λιβαδειά ο Γκέντσογλου!
gentsoglou

Από την περσινή περίοδο ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε προσπάθειες επαναπατρισμού. Το deal όμως, με τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησε, ούτε και με κάποιες άλλες ομάδες από την Super League που ενδιαφέρθηκαν τότε.

Το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Χάιντουκ Σπλιτ από την Μπάρι και παρότι στην Κροατία μετράει 15 συμμετοχές, επιθυμία του παραμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι , λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης (3/1), βρέθηκε στην Λιβαδειά και παρακολούθησε το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως θα συζητήσει με τον Γιάννη Κομπότη το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, κάτι πάντως που μοιάζει αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή λόγω του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2017 στην Χάιντουκ. Μάλιστα ήταν βασικός και στο τελευταίο ντερμπι (17/12) κόντρα στην Ντιναμό Ζαγκρέμπ, στο οποίο η ομάδα του έχασε 1-0.

Το πρωτάθλημα στην Κροατία έχει διακοπή και θα αρχίσει πάλι στις 18 Φεβρουαρίου, με τον Σάββα Γκέντσολγου να "ψάχνεται" στην Ελλάδα για ομάδα που θα του κάνει πρόταση τέτοια που θα μπορεί μετά να πείσει...Μπάρι και Χάιντουκ να διακόψουν τον δανεισμό του προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ασφαλώς ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του να γυρίσει για να βρίσκεται κοντά στο παιδί του. Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή λόγω της δουλειάς της συντρόφου του, της γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη (δεν θέλει να πάει στην Κροατία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK