Νίκησε την Σίτι και πέταξε... μπινελίκι στον αέρα ο Κλοπ

Η Λίβερπουλ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 30 αγώνων της Σίτι και ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε μοναδικό σόου με δηλώσεις του σε αμερικανικό δίκτυο. Το "what the f@ck", που έκανε το γύρο του κόσμου και η ατάκα για τα... αφεντικά του (VIDEO).

Νίκησε την Σίτι και πέταξε... μπινελίκι στον αέρα ο Κλοπ

Παίζοντας... διαστημικό ποδόσφαιρο για ένα εικοσάλεπτο η Λίβερπουλ προηγήθηκε 4-1 της ασταμάτητης Μάντσεστερ Σίτι και πήγε να δώσει εικόνα θριάμβου στο ντέρμπι της Κυριακής. Στο τέλος βέβαια η ομάδα του Γκουαρδιόλα πήγε για απίθανη ανατροπή, όμως έχασε με 4-3 και κάπου εκεί σταμάτησε το αήττητο σερί των 30 αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα... αυτιά. Δεν σταμάτησε να κάνει πλάκες με τους συνεργάτες του και τα τηλεοπτικά δίκτυα, σε σημείο όμως... παρεξήγησης!

Όταν στάθηκε να μιλήσει για λογαριασμό του "NBCSN" του ξέφυγε ένα... f@ck στον αέρα! Ο τρόπος που προσπάθησε να το δικαιολογήσει πάντως ήταν... επικός.

"Πρέπει να ερμηνεύσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπος. Αν το δεις ως προπονητής, τότε λες 'OK, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα" ή αν είσαι οπαδός σκέφτεσαι 'τι στο διάβολο ήταν αυτό; (η ατάκα του ήταν what the f... was that). Ήταν πραγματικά απίστευτο".

Όταν ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για το "f@ck", ο Κλοπ απάντησε: "Νόμιζα πως στην Αμερική είναι ΟΚ να το λες!".

Προτού καν βέβαια ξεκινήσει να μιλάει όταν τον ενημέρωσαν πως "είναι στον αέρα", πέταξε το επικό: "ωραία τότε σημαίνει πως με βλέπει το αφεντικό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK