Ντεπάι, Φαν Ντάικ δύο παιδιά που δεν θέλουν να... ακούν το επίθετό τους

Στα βήματα του Μέμφις Ντεπάι βάδισε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με την απόφασή του να μην γράψει το επίθετό του στη φανέλα της Λίβερπουλ. Δύο κοινές τραγικές ιστορίες που αποτυπώνεται πάνω σε μία ποδοσφαιρική εμφάνιση.

Ντεπάι, Φαν Ντάικ δύο παιδιά που δεν θέλουν να... ακούν το επίθετό τους

Όταν ο Μέμφις Ντεπάι γινόταν γνωστός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έκανε μια παράκληση στους δημοσιογράφους. Ποια ήταν αυτή; Να τον αποκαλούν Μέμφις και να διαγράψουν οριστικά από τα γραπτά και τα λεγόμενά τους το Ντεπάι!

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ...

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ που της κόστισε 85.000.000 ευρώ αρνήθηκε να γράψει στη νέα του φανέλα το επίθετό του, μόνο Βίρτζιλ.

Η απόφασή του έγινε viral στο διαδίκτυο και άπαντες αναρωτήθηκαν γιατί ο Ολλανδός επιθετικός "διέγραψε" το επίθετό του. Το μυστήριο λύθηκε όταν στα Μέσα μίλησε ο θείος του 26χρονου, αποκαλύπτοντας μία πανομοιότυπη ιστορία με αυτή του Μέμφις.

"Ο πατέρας του άφησε μόνη με τρία παιδιά τη μητέρα του. Ο Βίρτζιλ δεν τον συγχώρεσε ποτέ και με αυτή του την κίνηση έδειξε ότι θα συνεχίσει να μην έχει επαφές μαζί του. Δεν μπορεί να τον συγχωρέσει, πονάει πολύ και το δείχνει διότι δεν διαγράφεις τόσο εύκολα το επίθετό σου..."

Κι ο Μέμφις, κάτι ανάλογο πέρασε καθώς ο πατέρας του τον είχε εγκαταλείψει κι έκτοτε ο ποδοσφαιριστής έκοψε κάθε επαφή με εκείνον και την οικογένεια του με το επίθετο Ντεπάι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK