Ο Γκρούγιτς ξεκίνησε... πόλεμο Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών!

Πανικό προκάλεσε το ποστάρισμα: "Αντε γαμ.... ΠΑΟ" του Μάρκο Γκρούγιτς, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο άσος της Λίβερπουλ να αναγκαστεί να το σβήσει. Ωστόσο ήταν αργά αφού τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook...

Ο Γκρούγιτς ξεκίνησε... πόλεμο Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών!

Το συγκεκριμένο σχόλιο του Μάρκο Γκρούγιτς, στο οποίο αναφερόταν με χυδαία έκφραση κατά του Παναθηναϊκού - ενόψει της αυριανής μπασκετικής αναμέτρησης Ερυθρού Αστέρα - Παναθηναϊκού για την EuroLeague - προκάλεσε διαδυκτιακό... σεισμό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού το αντιλήφθηκαν αμέσως και εισέβαλαν κατά δεκάδες στην ιστοσελίδα του Σέρβου ποδοσφαιριστή και οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, βομβαρδιζοντάς τον με υβριστικά μηνύματα. Ο ίδιος κατάλαβε προφανώς ότι η ανάρτησή του... ενόχλησε με αποτέλεσμα να σπεύσει να την αποσύρει μόλις δύο ώρες αφότου την ανέβασε!

Βέβαια οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τα σχόλια σε όποια άλλη ανάρτηση του Γκρούγιτς έβρισκαν. Κάπου εκεί... μπήκαν στο παιχνίδι και μερικοί Ολυμπιακοί που θέλησαν να... προστατέψουν τον άσο της Λίβερπουλ και όπως καταλαβαίνεται ξεκίνησε... εμφύλιος πόλεμος ελληνικών σχολίων!

Για την... ιστορία να αναφέρουμε τους "αδερφικούς" δεσμούς που έχουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με του Ολυμπιακού. Και ο Μάρκο Γκρούγιτς εκτός από πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι από πιτσιρικάς δηλωμένος φανατικός οπαδός των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου. Ενδεχομένως, λοιπόν, κι αυτό να έπαιξε ρόλο στο... εμπρηστικό "Άντε γαμ...υ ΠΑΟ" που ανέβασε πριν το κατεβάσει στην προσωπική του ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άσος της Λίβερπουλ βρίζει χυδαία τον Παναθηναϊκό στα... greeklish!

News 24/7

24MEDIA NETWORK