Ο Σαλάχ κλαίει ελπίζοντας πως στο τέλος θα... γελάσει

Μεσολαβούν 20 ημέρες. Ημέρες αγωνίας, αποθεραπείας και... προσευχής για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος θέλει να προλάβει το... αεροπλάνο για τη Ρωσία και το επικείμενο παγκόσμιο Κύπελλο.

Η φωτογραφία τον δείχνει να φεύγει κλαμένος για τ'αποδυτήρια. Ο ίδιος όμως δηλώνει δυνατός. Αντιφατικό όλο αυτό. Ποιος όμως μπορεί να αφαιρέσει από τον Μοχάμεντ Σαλάχ την ελπίδα της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Ο Αιγύπτιος σταρ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα και θα το κάνει. Γιατί "η αγάπη και η υποστήριξή σας μού δίνουν τη δύναμη που έχω ανάγκη".

Ήταν η δεύτερη πρόταση της πρώτης ανάρτησης που έκανε μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε αρχίσει έτσι: "Ήταν μια πολύ σκληρή βραδιά, αλλά είμαι νικητής. Κόντρα στις πιθανότητες, είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι στη Ρωσία για να σας κάνω όλους υπερήφανους".

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.