Πλήρωσε 85 εκατ. Ευρώ και τα πηγαίνει χειρότερα στην άμυνα η Λίβερπουλ!

Μετά το ντεμπούτο του ακριβότερου αμυντικού στον κόσμο, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τη φανέλα της Λίβερπουλ, οι "reds" έχουν δεχθεί σε τέσσερα ματς, όσα γκολ είχαν "φάει" στα προηγούμενα... έντεκα! Μήπως τελικά τα 85.000.000€ ήταν λίγο... τσιμπημένη τιμή;

Liverpool's Virgil van Dijk reaches for the ball during the English FA Cup Third Round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, England, Friday, Jan. 5, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Virgil van Dijk AP IMAGES

Με την Παρί Σεν Ζερμέν να φέρνει τα πάνω-κάτω στην αγορά πληρώνοντας 222.000.000€ στην Μπαρτσελόνα και να αρπάξει τον Νεϊμαρ, οι τιμές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν πάρει μία τρελή φόρα προς τα πάνω. Παίκτες που άλλες αποχές θα κόστιζαν λογικά ποσά, πλέον για να τους αποκτήσει μία ομάδα πρέπει να πληρώσει σε τιμές... Ζιντάν και Ρονάλντο!

Κάπως έτσι η Λίβερπουλ έβγαλε από τα ταμεία της 85.000.000€ για να αγοράσει τα δικαιώματα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από την Σαουθάμπτον, με την Σέλτικ μάλιστα να παίρνει το 10% καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης, έτσι ώστε να λύσει το αμυντικό της πρόβλημα.

Ο Ολλανδός στόπερ θεωρείται εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όμως το ξεκίνημα του στα... κόκκινα δεν είναι ονειρικό. Για την ακρίβεια οι αριθμοί είναι κάπως... σκληροί, αφού από τη μέρα που έκανε ντεμπούτο, η Λίβερπουλ έχει δεχθεί οκτώ γκολ σε τέσσερα παιχνίδια!

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων είδε δεχθεί στα προηγούμενα έντεκα, δηλαδή πριν το ντεμπούτο του Φαν Ντάικ! Μάλιστα στο ίδιο διάστημα η Λίβερπουλ ήταν αήττητη, ενώ τώρα μετρά ήδη δυο αρνητικά αποτελέσματα στη σειρά με τον Ολλανδό μάλιστα βασικό.

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια:

Πλήρωσε 85 εκατ. Ευρώ και τα πηγαίνει χειρότερα στην άμυνα η Λίβερπουλ!

AP Photo/Rui Vieira

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK