O Μπαρτζώκας, η Εφές και η εκτίμηση από το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαντάζει τούτη τη στιγμή ισχυρό φαβορί να αναλάβει από τη νέα σεζόν την Εφές.

O Μπαρτζώκας, η Εφές και η εκτίμηση από το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα και ασχέτως με αυτό ή αν η ομάδα του τελικά θα καταφέρει να πάει στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου (απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας), είναι το νέο καυτό όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Έλληνας προπονητής που στην Ελλάδα αμφισβητήθηκε εντόνως και έφυγε με επεισοδιακό τρόπο, έκανε μια τρομερή χρονιά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν με εξαιρετικές επιλογές και χωρίς τεράστιο μπάτζετ και πλέον φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει πάγκο.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΦΕΣ

Από την εποχή του στον Ολυμπιακό είχε βγει στον αέρα η συμφωνία του με την Φενέρ, πριν πάρει τον Ομπράντοβιτς. Οι Τουρκοι φαίνεται ότι τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η Εφές τον έχει πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη του Ιβκοβιτς τη νέα χρονιά (το οικονομικο ειναι το τελευταίο καθώς δεν έχουν πρόβλημα χρημάτων οι Τούρκοι).

Η τουρκική ομάδα είδε την εφετινή σεζόν με τον Ίβκοβιτς στον πάγκο και τα 25 εκ. μπάτζετ, να είναι χαμένη και αφού απέλυσε τον Σέρβο μετά την ήττα από την Φενέρ ψάχνει τον διαδοχό του. Ο Μπαρτζώκας ήταν στο στόχαστρο και λέγεται ότι ο Έλληνας προπονητής άμεσα θα δεχθεί μια σπουδαία πρόταση για να δουλέψει με την ησυχία του καθώς έχει εκτιμηθεί πολύ ότι φέρνει αποτελέσματα και τίτλους (Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό) με μικρά μπάτζετ.

Ο Έλληνας κόουτς, πάντως, έχει ακουστεί και για την Μακάμπι αν και λέγεται ότι ο Τάμπακ πήγε στο μέσο της σεζόν για να μείνει, αλλά παίζει το όνομά του και για την Ισπανία αν έχουμε εκεί εξελίξεις. Μήπως ήρθε η ώρα να τον δούμε στην Εφές λοιπόν;

Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Ίβκοβιτς από την Εφές
Μπαρτσελόνα-Λοκομοτίβ Κουμπάν 80-92

News 24/7

24MEDIA NETWORK