Επιβεβαιώνουν στο Ισραήλ για Κλάους - ΠΑΟΚ!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι... φευγάτος από την Μακάμπι Χάιφα και στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν τις επαφές με ΠΑΟΚ για... επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη. Που μπορεί όμως πραγματικά να παίξει ο Έλληνας φορ;

Επιβεβαιώνουν στο Ισραήλ για Κλάους - ΠΑΟΚ!
athanasiadis

Την Τετάρτη το απόγευμα πλήθος δημοσιευμάτων από το Ισραήλ έκαναν λόγο για επαφές της Μακάμπι Χάιφα με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να γίνει... τράμπα μεταξύ Στέφανου Αθανασιάδη και Μάριν Λέοβατς. Δηλαδή οι "πράσινοι" να ξεφορτωθούν έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν και το ίδιο να συμβεί με τον "δικέφαλο".

Από τον ΠΑΟΚ διέρρευσαν πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση και από το Ισραήλ. Ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μακάμπι, αναφέρει πως όντως εστάλη αυτό το αίτημα στον ΠΑΟΚ, με την διοίκηση να το απορρίπτει με συνοπτικές διαδικασίες.

Θυμίζουμε πως ο Κλάους έχει παραχωρηθεί ως ελεύθερος υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αποδοχές κοντά στις 600.000€ το χρόνο, ενώ ο "δικέφαλος" διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης άνω του 35%.

Τι μέλλει γενέσθαι με τον 29χρονο άσο; Έχει ήδη αγωνιστεί φέτος με ΠΑΟΚ και Μακάμπι, οπότε στην Ευρώπη δεν μπορεί να βρει τρίτη διαφορετική ομάδα στην ίδια περίοδο. Έτσι, οι επιλογές είναι είτε να παραμείνει στο Ισραήλ, είτε να αγωνιστεί σε Κίνα, MLS, Ντουμπάι.

Πάντως από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζουν πως είναι ευχαριστημένος στο Ισραήλ και δεν έχει προβλήματα προσαρμογής, όπως γράφουν δημοσιεύματα, θέλοντας μάλιστα να αποδείξει πολλά στο δεύτερο γύρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK