Ο Ρομπέρτο πρέπει να αισθάνεται ο πιο τυχερός παίκτης στην Ισπανία

Η... πεσμένη Μάλαγα φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:45 την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρομπέρτο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται... τυχερός. Τα νέα που άκουσε το πρωί ήταν κάτι παραπάνω από θετικά.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, shakes hands with Malaga's goalkeeper Roberto Jimenez at the end of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Malaga at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Nov. 25, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 3-2 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
roberto cristiano AP IMAGES

Δυστυχώς για τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, η Μάλαγα είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ούτε ο ίδιος, ούτε και ο Μίτσελ (πρώην προπονητής των "ερυθρολεύκων") μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Έτσι, η Μάλαγα παίζει πλέον για τη χαρά της... συμμετοχής και ο Ρομπέρτο το βράδυ της Κυριακής θα έχει την... τύχη να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί έχει τύχη;

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, κάτι που σημαίνει πως η "βασίλισσα" θα είναι φανερά αποδυναμωμένη.

Με δεδομένο πως στα τελευταία παιχνίδια πετούσε... φωτιές, ο Ρομπέρτο έχει τρεις "πονοκέφαλους" λιγότερους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK