Ο Νταβίδ Σίλβα ανανέωσε και είναι υπερβολικά... ενθουσιασμένος

Λίγο η ανανέωση του συμβολαίου του με την Σίτι μέχρι το 2020, λίγο η ιστορική νίκη επί της Σαουθάμπτον ε... δεν ήθελε και πολύ ο Νταβίδ Σίλβα για να... ενθουσιαστεί υπερβολικά, με αποτέλεσμα η... αποκαλυπτική φωτογραφία του να γίνει viral στο ίντερνετ.

Manchester City's David Silva, left, celebrates with Manchester City's Fernandinho after Manchester City's Gabriel Jesus scored during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
david silva EUROKINISSI

Το καλοκαίρι του 2010 η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε μία από τις πρώτες σημαντικές μεταγραφές της νέας εποχής στον σύλλογο, αποκτώντας τον Νταβίδ Σίλβα από την Βαλένθια έναντι 29.000.000€.

Επτά χρόνια αργότερα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει... ριζώσει στον σύλλογο και μάλιστα αποτελεί τον... υπαρχηγό της ομάδας πίσω από τον Βενσάν Κομπανί.

Ο 31χρονος άσος έχει πλέον την ευκαιρία να κλείσει δεκαετία στην Σίτι, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2020, ενώ ταυτόχρονα πήρε μέρος στο ιστορικό 2-1 κόντρα στην Σαουθάμπτον με τους "πολίτες" να συμπληρώνουν 12 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο... ενθουσιασμός του Σίλβα ήταν τέτοιος που η φωτογραφία που διέρρευσε στα social media έχει γίνει viral.

Οι παρατηρητικοί θα καταλάβετε τι εννοούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK