Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μπλοκάρουν το "αστέρι" του Άγιαξ λόγω... Ραϊόλα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 19χρονου αστέρα του Άγιαξ, Τζάστιν Κλάιφερτ τον οποίο, όμως, απορρίπτουν οι οπαδοί λόγω του... κακού που έχει προκαλέσει ο διάσημος ατζέντης

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μπλοκάρουν το "αστέρι" του Άγιαξ λόγω... Ραϊόλα
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Είναι δεδομένο ότι ο 19χρονος Τζάστιν Κλάιφερτ θα πρωταγωνιστήσει σε πολλά μεταγραφικά "σίριαλ" το εφετινό καλοκαίρι. Κι όχι άδικα, αφού μετά το ξεπέταγμα που έκανε με τη πρώτη ομάδα του Άγιαξ έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Φημολογείται ότι στον περυσινό τελικό του Europa League μεταξύ της ομάδας του Άμστερνταμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πει στον νερό εξτρέμ του "Αίαντα" πως πολύ σύντομα θα τον κάνει "κόκκινο διάβολο". Ήταν τότε που γράφτηκε το... πρώτο επεισόδιο στο μεταξύ τους στόρι.

Φρέσκα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο δαιμόνιος και πολυμήχανος Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί το αστέρι του Άγιαξ, έχει βάλει σκοπό να προωθήσει τον μικρό προς Μάντσεστερ μεριά.

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Βλέπετε, στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ "βγάζουν σπυριά" και δεν το κρύβουν. Κάθε άλλο... Άλλωστε έχουν εκφράσει επανειλημμένως την άποψη ότι βλέπει τους παίκτες του ως... χρυσωρυχεία.

Ο 50χρονος είναι μάνατζερ των Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά, Λουκακού και Μιχιταριάν, ποδοσφαιριστών δηλαδή που είτε έχουν ήδη φύγει από τον σύλλογο είτε έχουν απογοητεύσει με την συνολική τους απόδοση, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη.

Ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ έγραψε στο Twitter: " Ο Μίνο είναι απατεώνας", ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: " Ο Ραϊόλα το φίδι. Ο τύπος είναι κακός μπελάς, μόνο προβλήματα θα φέρει στην ομάδα". Οι επιθέσεις... αγάπης προς τον Ιταλό δεν σταμάτησαν εκεί αφού κάποιοι άλλοι ανέφεραν:

" Πρέπει να αποβληθεί από το ποδόσφαιρο, είναι τοξικός προς τους παίκτες και τον σύλλογο" και : "Όχι! Χρειάζεται οπωσδήποτε να αποφύγουμε παίκτες από αυτόν" .

ΤΑ TWEETS

News 24/7

24MEDIA NETWORK