"Όχι στο νόμο λαιμητόμο"

Οι αθλητικές εφημερίδες είναι αντίθετες στην τριήμερη απεργία που έχει κηρυχθεί στον κλάδο και θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

"Όχι στο νόμο λαιμητόμο"

Αναλυτικά:

ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Η θέση των αθλητικών εφημερίδων κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό: Οι αθλητικές εφημερίδες, ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ παρούσες και πρωτοπόρες στις κατά καιρούς κινητοποιήσεις του δημοσιογραφικού κλάδου κι όχι μόνο. Είτε αυτές ήταν απεργιακές είτε είχαν κάποια άλλη μορφή. ΠΟΤΕ δεν έσπασαν απεργία, ΠΟΤΕ δεν επιχείρησαν να στήσουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.

Ετσι, και στη σοβαρότατη κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ για το ασφαλιστικό ΟΛΕΣ οι αθλητικές εφημερίδες αποφασίζουν από κοινού να κρατήσουν ενιαία γραμμή. Ενημερώνοντας τους αναγνώστες τους και ΟΛΟ τον ελληνικό λαό για τη θυσία ενός κλάδου, στο βωμό συμφερόντων που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την ευρύτατη πλειοψηφία των δημοσιογράφων. Το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων ΔΕΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ από κανέναν κρατικό φορέα. Δεν επιβάρυνε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ προϋπολογισμό. Δεν στοίχισε ούτε λεπτό στον Ελληνα φορολογούμενο.

Πρώτα το έκλεψαν με τα δομημένα ομόλογα. Μετά του πήραν σχεδόν 100 εκατομμύρια με το PSI. Τώρα, η κυβέρνηση του κόβει και το αγγελιόσημο, την εισφορά των διαφημιζόμενων, οδηγώντας το στον θάνατο με τον πιο στυγνό τρόπο.

Οι αθλητικές εφημερίδες δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι αυτό το έγκλημα. Όπως δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι κανένα από τα εγκλήματα –και δεν αναφερόμαστε μόνο στην παρούσα κυβέρνηση- που έγιναν και γίνονται στο ασφαλιστικό και αφορούν άλλους κλάδους και σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού.

Θα ενημερώνουμε καθημερινά, τους χιλιάδες αναγνώστες μας. Κι η ενημέρωσή μας θα είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ. Δεν υπάρχει δεξιός και αριστερός ασφαλισμένος. Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα στην περίθαλψη, στην συνταξιοδότηση, στην επικούρηση. Και γι’ αυτά τα δικαιώματα δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, GOAL NEWS, LIVESPORT, SPORTDAY, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΠΡΑΣΙΝΗ, ΓΑΥΡΟΣ, Η ΓΑΤΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK