Φτώχεια καταραμένη στη Superleague, προβληματισμένοι οι μάνατζερ

Η μεταγραφική περίοδος άνοιξε με τις ομάδες να κάνουν πολύ δειλές, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, κινήσεις και τις ομάδες να μετράνε ακόμη και το τελευταίο ευρώ...Δύσκολη εποχή για ατζέντηδες...

Είναι πολύ δύσκολες oι εποχές για τους ατζέντηδες που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Ελληνες και ξένους.

Οι περισσότερες από τις ομάδες έχουν κατεβάσει τόσο πολύ τον προϋπολογισμό τους που τα χρήματα που διακινούνται πλέον στις μεταγραφές είναι πολύ λίγα και δεν αφήνουν περιθώρια κέρδους στους διαμεσολαβητές.

Προφανώς βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις οι οποίοι πάντως υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα της λιτότητας που με...στόμφο εφαρμόζουν οι περισσότερες ομάδες.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι τουλάχιστον δύο ομάδες (επαρχιακές) έχουν βάλει ταβάνι για τα νέα συμβόλαια που υπογράφουν τις 50.000 ευρώ, αριθμοί που μέχρι λίγα χρόνια τους συναντούσε κανείς μόνο στις χαμηλές επαγγελματικές κατηγορίες.

Κάπως έτσι μεταγραφές χαλάνε ακόμα και για 15.000 ευρώ όπως έγινε με τον Κροάτη τερμαφύλακα Ιβάν Τσόβιτς ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού την ΑΕΛ προτιμώντας τον Απόλλωνα.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.