"Ο Ταρεμί έχει πρόταση από Ολυμπιακό και ΑΕΚ"!

Ολυμπιακός κι ΑΕΚ παραμένουν ακόμη στην αγορά, αναζητώντας τον βασικό τους στράικερ και για 2η φορά τους εμπλέκουν στην ίδια υπόθεση. Μετά λοιπόν τον Ντούγιε Τσοπ, τώρα για τον Μεχντί Ταρεμί. Το Contra.gr όμως βρήκε και μίλησε με τον ατζέντη του Ιρανού που θα πάει Μουντιάλ και έβγαλε...λαβράκι!

"Ο Ταρεμί έχει πρόταση από Ολυμπιακό και ΑΕΚ"!

Τις τελευταίες ώρες ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και Ολυμπιακός έχουν μπει στο... κυνήγι για την απόκτηση του διεθνή Ιρανού επιθετικού Μεχντί Ταρεμί (είναι ο βασικός τους στράικερ, αφού ο Ανσαριφάρντ ή δεν ξεκινάει ή παίζει από πίσω του στην Εθνική).

Παρεμπιπτόντως ο Ταρεμί και πέρσι το καλοκαίρι είχε παίξει γερά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ενώ σχετικά πρόσφατα ακούστηκε πως προσπαθούσε να τον "ψήσει" για τον Πανιώνιο ο Μασούντ...

Το Contra.gr έψαξε και βρήκε τον εκπρόσωπο του γκολτζή φορ (σ.σ. 24 γκολ σε 37 συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε) από το Ιράν, τον Γερμανό Ντιέτμαρ Βέντορφ ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν χτυπήσει την... πόρτα της Περσέπολις και ρώτησαν για τον πελάτη του.

Όταν ρωτήσαμε τον ατζέντη ποιά ομάδα έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, αυτός μας αππάντησε: " Οι προτάσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν απέχουν πολύ οικονομικά μεταξύ τους..."

Η επόμενη ερώτησή μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από το πού βλέπει να καταλήγει ο Ταρεμί: " Δεν είμαστε σίγουροι. Έχουμε πολλές προτάσεις να αναλύσουμε. Η Ελλάδα δεν είναι προτεραιότητά μας πάντως..."

Θυμίζουμε πως ο Ταρεμί θα πάει το επόμενο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την εθνική του Ιράν.

Photo Credits: AP Photo/Vahid Salemi

News 24/7

24MEDIA NETWORK