"Προσφορές από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Γκιγιέρμε"

Το Contra.gr έφτασε μέχρι τη... Βραζιλία για να μάθει πληροφορίες όσον αφορά την περίπτωση του "βέλους" της Λέγκια, Γκιγιέρμε ο οποίος παρουσιάζεται ότι προτάθηκε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Διαβάστε πώς ο 26χρονος συνδέεται... μανατζερικά με την Ελλάδα, οι προσφορές που όντως δέχτηκε και ο ρόλος των... Πρίγιοβιτς, Οφόε. (VIDEO)

"Προσφορές από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Γκιγιέρμε"
guilherme aek paok olympiakos

Έπειτα από την περίπτωση του... αλμυρού Κοντέντο που προτάθηκε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τις τελευταίες 24 ώρες ένα άλλο όνομα εμφανίστηκε στα ρεπορτάζ των δύο ομάδων, plus σε αυτό του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο Γκιγιέρμε Κόστα Μαρκές.

Η περίπτωσή του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που καλύπτει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ελκυστικό πακέτο και για τους τρεις διεκδικητές του εφετινού τίτλου στην Ελλάδα.

Το "βέλος", όπως είναι το παρατσούκλι του, μένει ελεύθερος το Γενάρη από την Λέγκια Βαρσοβίας και το Contra.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο για να εκμαιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το τριπλό ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης, χωρίς υπεκφυγές έριξε τη... βόμβα του αποκαλύπτοντας πως ουδέποτε πρότεινε σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό τον πελάτη του. Αντιθέτως, η δική του εκδοχή είναι εντελώς διαφορετική και αναφέρει: " Δεν πρότεινα ποτέ τον Γκιγιέρμε. Οι τρεις ομάδες με ρώτησαν γι' αυτόν. Εκείνες δηλαδή έκαναν το πρώτο βήμα."

ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΓΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

"Προσφορές από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Γκιγιέρμε"

Στην πορεία της συζήτησης ενημερωθήκαμε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι τα δύο κλαμπ που έχουν εκφράσει εντονότερα το "like" τους στον πρώην παίκτη της Μπράγκα. Καθόλου τυχαίο άλλωστε αφού αμφότερες οι δύο ελληνικές ομάδες γνωρίζουν καλά τι εστί Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2017 πλήρωσε τους Πολωνούς κοντά στα 2.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι Θεσσαλονικείς μόνο δικαιωμένοι μπορούν να νιώθουν γι' αυτή την επιλογή, αφού ο Σέρβος αποδείχθηκε "δυνατός" γκολτζής. Γιατί λοιπόν να μην κοιτάξουν εκ νέου τι παίζει στο κλαμπ της πρωτεύουσας...

Πάμε και στον Ολυμπιακό, που κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο "ψώνισε" από την Λέγκια επίσης προσφέροντας ένα υψηλό ποσό! Αναφερόμαστε στον Βέλγο Οτζίτζα Οφόε για τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με το transfermarkt δαπάνησαν 2,5 εκατ. ευρώ!

Τα 4.500.000 ευρώ που 'χουν πληρώσει οι δύο ελληνικές ομάδες στο συγκεκριμένο κλαμπ δείχνουν αν μη τι άλλο ότι υπάρχει... κανάλι μεταγραφών και εμπιστοσύνη για το τι αγοράζουν. Για τα ελληνικά δεδομένα άλλωστε τα 4,5 εκατ. δεν είναι και λίγα χρήματα.

Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΤΗΣ "THINK BALL" ΣΤΗΝ... ΚΕΡΚΥΡΑ

Και δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που κάνουν δουλειές με την Λέγκια. Και το γραφείο που εκπροσωπεί τον Γκιγιέρμε έχει... πέραση στην Ελλάδα κι αυτό φαίνεται από τους πελάτες του που αγωνίζονται στην πατρίδα μας.

Ο 19χρονος Ινάσιο Κέβεν της Κέρκυρας που παίζει δανεικός στη Βραζιλία. Ματέους Βάργκας, επίσης παίκτης του ΑΟΚ που έχει φύγει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού φέτος.

Στο Λεβαδειακό βρίσκουμε επίσης ποδοσφαιριστή που χρεώνεται στην " Think Ball". Αναφερόμαστε στον Σουμπίνιο ο οποίος όμως φέρεται να συνεργάζεται με άλλους ατζέντες και όχι με τον Ρομπαλίνιο πλέον. Και φτάνουμε στον ακριβότερο "Έλληνα" του συγκεκριμένου γραφείου που βγάζει το ψωμί του στην Ελλάδα. Μαντέψτε που;.. Στην Κέρκυρα και είναι ο 26χρονος Τουράμ που κοστολογείται στις 700.000 ευρώ από το transfermarkt.

Με το βραζιλιάνικο γραφείο συνεργάζεται και ο Ρόσα του Παναιτωλικού που αγωνίζεται στο Αγρίνιο από το καλοκαίρι του 2016.

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ... NO GREECE

Παρότι γίνονται πολλές... καραμπόλες μανατζερικές και μη για να παίξει ο Γκιγιέρμε στην Ελλάδα, από πλευράς παίκτη υπάρχει σιγουριά ότι το νέο έτος θα τον βρει με τη φανέλα ομάδας από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Βραζιλιάνου υπογραμμίζουν ότι έχουν βρει κλαμπ σε Ιταλία, Ισπανία και δεδομένα ο παίκτης θα συνεχίσει εκεί. Μέχρι στιγμής πάντως στο διαδίκτυο διαβάζουμε ότι ο πρόεδρος της τελευταίας Μπενεβέντο στο Καμπιονάτο ετοιμάζεται να κάνει το "μπαμ" με τον συγκεκριμένο. Δεν το λες και top μεταγραφή αυτό πάντως...

O Γκιγιέρμε των 2,5 εκατ. ευρώ (τόσο τον κοστολογεί το transfermarkt) έχει μετρήσει φέτος 20 συμμετοχές με τη Λέγκια, 4 γκολ και δύο ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του εκτός από τις δύο πλευρές στην επίθεση τον έχει χρησιμοποιήσει και ως... αριστερό μπακ.

TA SKILLS ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK