Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κοντράρει Νεϊμάρ - Παγέ

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πραγματοποιεί τρομερή σεζόν με την ομάδα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όντας στο top-3 της σχετικής λίστας με τους καλύτερους... σερβιτόρους της "Ligue 1" (PHOTO);

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κοντράρει Νεϊμάρ - Παγέ
EUROKINISSI

Η ομάδα της Μετς, βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της "Ligue 1", καθώς σε 33 αγωνιστικές έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 25 βαθμούς, γεγονός που την καθιστά Νο1 φαβορί για υποβιβασμό στη β' κατηγορία.

Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης, είναι πως παρότι η ομάδα της βορειοδυτικής Γαλλίας βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση, ένας ποδοσφαιριστής της, που την περίοδο 2014-2015 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, κατάφερε να ξεχωρίσει από την συνολική μετριότητα πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Ματιέ Ντοσεβί, που έπειτα από τα ανεπιτυχή του περάσματα από τους "ερυθρόλευκους" του Πειραιά και της Σταντάρ Λιέγης, μοιάζει να έχει βρει στη Μετς την ποδοσφαιρική του... Ιθάκη, όντας τρίτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος με 10 ασίστ, πίσω από τους Παγέ που έχει 11 και Νεϊμάρ που είναι πρώτος με 13.

Εφόσον η ομάδα του 30χρονου Τογκολέζου υποβιβαστεί, είναι πολύ πιθανό η εξαιρετική σεζόν που διανύει, να εξαργυρωθεί με μια μετεγγραφή που θα τον διατηρήσει στα μεγάλα "σαλόνια" του γαλλικού πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κοντράρει Νεϊμάρ - Παγέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK