Αντί για Ολυμπιακό, στο MLS!

Τον Απρίλιο που μας πέρασε το... προπονητικό παιδί του Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε μία ανάσα από το να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όμως τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Επτά μήνες αργότερα κατέληξε σε ομάδα του MLS!

Τον Μάρτιο του 2017 ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Πάουλο Μπέντο και μετά από αναζήτηση αρκετών εβδομάδων, κατέληξε στον Τάκη Λεμονή. Προτού επιστρέψει ο Έλληνας τεχνικός στον Πειραιά, οι ερυθρόλευκοι είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρεμί Γκαρντ!

Ο 51χρονος τεχνικός θεωρείται... παιδί του Αρσέν Βενγκέρ μιας και υπήρξε ένας από τους καλύτερους... μαθητές του. Ο Γκαρντ ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, όμως τελευταία στιγμή έκανε πίσω και το deal ναυάγησε.

Από τότε ο Γάλλος τεχνικός δεν κατάφερε να βρει μία πρόταση που να τον ικανοποιεί (παρότι το όνομα του έπαιξε για τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι), με αποτέλεσμα να μείνει ανενεργός για δεκαεπτά μήνες! Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με την Μόντρεαλ Ίμπακτ από το MLS.

Μάλιστα έγινε ο πέμπτος τεχνικός που αλλάζει ο σύλλογος από τον Καναδα, που μετρά μόλις επτά χρόνια ιστορίας!

Γ.

AP Photo/Rui Vieira

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.