Αντί για Ολυμπιακό, στο MLS!

Τον Απρίλιο που μας πέρασε το... προπονητικό παιδί του Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε μία ανάσα από το να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όμως τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Επτά μήνες αργότερα κατέληξε σε ομάδα του MLS!

Aston Villa manager Remi Garde during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Crystal Palace at Villa Park, Birmingham, England, Tuesday, Jan. 12, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
garde EUROKINISSI

Τον Μάρτιο του 2017 ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Πάουλο Μπέντο και μετά από αναζήτηση αρκετών εβδομάδων, κατέληξε στον Τάκη Λεμονή. Προτού επιστρέψει ο Έλληνας τεχνικός στον Πειραιά, οι ερυθρόλευκοι είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρεμί Γκαρντ!

Ο 51χρονος τεχνικός θεωρείται... παιδί του Αρσέν Βενγκέρ μιας και υπήρξε ένας από τους καλύτερους... μαθητές του. Ο Γκαρντ ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, όμως τελευταία στιγμή έκανε πίσω και το deal ναυάγησε.

Από τότε ο Γάλλος τεχνικός δεν κατάφερε να βρει μία πρόταση που να τον ικανοποιεί ( παρότι το όνομα του έπαιξε για τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι), με αποτέλεσμα να μείνει ανενεργός για δεκαεπτά μήνες! Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με την Μόντρεαλ Ίμπακτ από το MLS.

Μάλιστα έγινε ο πέμπτος τεχνικός που αλλάζει ο σύλλογος από τον Καναδα, που μετρά μόλις επτά χρόνια ιστορίας!

Γ.

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK