Ο Ιμπραχίμοβιτς έριξε... χτύπημα κάτω από τη ζώνη στον Μέσι

Ο Ζλάταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις διαφορές που τον χωρίζουν με τον Λιονέλ Μέσι. Δεν χρειάζεται καν να σας αναφέρουμε ότι η απάντηση του ήταν άκρως σουρεαλιστική! Γιατί αυτός είναι ο Σουηδός σταρ!

Ο Ιμπραχίμοβιτς έριξε... χτύπημα κάτω από τη ζώνη στον Μέσι
AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει προσαρμοστεί στη νέα ζωή του και απολαμβάνει την κάθε του στιγμή με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οτιδήποτε άλλο θα μας ξένιζε...

Μέχρι ενός βαθμού το ίδιο ισχύει και για τους Αμερικανούς, οι οποίοι σταδιακά αρχίζουν να συνηθίζουν στον... ξεχωριστό αέρα που έχει φέρει ο Σουηδός.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο 35χρονος άσος αποτελεί μια είδους "ατραξιόν" στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και γι' αυτό οι δημοσιογράφοι πολλές φορές κρέμονται από τα χείλη του για μια ατάκα.

Πρόσφατα ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις διαφορές που τον χωρίζουν με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ίμπρα δεν χαρίστηκε στον επί δύο χρόνια συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και εννοείται πως η απάντηση του δεν απογοήτευσε κανέναν:

" Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ μας. Και οι δύο θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του Champions League από την τηλεόραση του σπιτιού μας". Αδιόρθωτος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK