Ο Χάμσικ θα κάνει τον Μαραντόνα να ξεχαστεί!

Ο Μάρεκ Χάμσικ έκανε τη μισή δουλειά στο Τορίνο. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντιέγκο Μαραντόνα και τώρα απομένει μόνον ένα πράγμα για να... ξεχαστεί(;) ο σπουδαίος παλαίμαχος Αργεντινός! Διαβάστε τι είναι (VIDEOS).

Argentine soccer superstar Diego Armando Maradona cheers after the Napoli team clinches its first Italian major league title in Naples on May 10, 1987. (AP Photo/Meazza Sambucetti)
maradona napoli AP IMAGES

Εκμεταλλευόμενη την ήττα-σοκ της Ίντερ εντός έδρας από την Ουντινέζε με 3-1, η Νάπολι επικράτησε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Τορίνο και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Καμπιονάτο, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Γιουβέντους την Κυριακή απέναντι στην Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη.

Στο 30ο λεπτό ο Μάρεκ Χάμσικ έκανε το 3-0 για την ομάδα του και ισοφάρισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών για την Νάπολι, με 115 γκολ! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον ξεπεράσει, όμως αυτό είναι αρκετό για να... ξεχαστεί ο Αργεντινός; Ίσως...

Αν με τον Χάμσικ αρχηγό η Νάπολι καταφέρει στο τέλος της περιόδου να διατηρηθεί στην κορυφή και να κατακτήσει το σκουντέτο, τότε όχι μόνο να έχει σπάσει το ρεκόρ του "Θεού της μπάλας", αλλά θα έχει οδηγήσει σε πρωτάθλημα τους "μπλε" μετά από 28 ολόκληρα χρόνια!

Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως τα 115 γκολ ο Μαραντόνα τα πέτυχε σε 259 εμφανίσεις, ενώ ο Σλοβάκος σε 477. Αυτές οι λεπτομέρειες καμιά φορά κάνουν τη διαφορά.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK