Μην ξανακάνεις νουθεσίες στον Λεμπρόν κυρία του fox news...

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είναι ο τύπος που θα του πεις τι να κάνει, ειδικά μάλιστα με τον τρόπο που το έκανε παρουσιάστρια του fox news. Oπότε η απάντηση του "Βασιλιά" ήταν απολύτως αναμενόμενη.

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστρια του fox news στις ΗΠΑ είχε συμβουλεύσει, με όχι και πολύ κόσμιο τρόπο είναι η αλήθεια, τον Λεμπρόν Τζέιμς να βγάλει ουσιαστικά το σκασμό (για τα πολιτικά-κοινωνικά θέματα) και να συγκεντρωθεί στο μπάσκετ.

Ο αστέρας των Καβαλίερς προφανώς και δεν έχει πρόθεση να υπακούσει σε τέτοιου είδους νουθεσίες και έδωσε, μέσω της σελίδας του στο facebook, το δικό του απλό αλλά ξεκάθαρο μήνυμα.

Πόσταρε φωτογραφία του με πιτσιρικά το οποίο συνόδευσε με το εξής χαρακτηριστικό σχόλιο: "Ξέρω ποιος είναι ο σκοπός μου και είναι σαφώς μεγαλύτερος από το μπάσκετ. Ευχαριστώ φίλε που μου επιτρέπεις να σε εμπνέω".

Αλλη πάστα αθλητή και ανθρώπου ο Τζέιμς...

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.