Μπήκαν στο σπίτι NBAer και έκλεψαν... τη λεκάνη της τουαλέτας!

Πρέπει να είναι η πιο περίεργη ληστεία του 2017! Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι NBAer και αντί να κλέψουν αντικείμενα μεγάλης αξίας, πήραν τη... λεκάνη της τουαλέτας (φωτογραφία)!

Dallas Mavericks forward Charlie Villanueva (3) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Dallas Mavericks forward Charlie Villanueva (3) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ο Τσάρλι Βιλανουέβα αγωνίστηκε για 11 χρόνια στο μαγικό κόσμο του NBA, φορώντας τη φανέλα των Ράπτορς, Μπακς, Πίστονς, Μάβερικς, για να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί το 2016 μόλις στα 33 του.

Μπορεί να μην ήταν από τους λεγόμενους και ως μεγάλους σταρ του NBA, όμως πραγματοποίησε αξιοπρεπή καριέρα με κορυφαία του σεζόν το 2008-2009, όπου μέτρησε 16.2 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ με την ομάδα του Μιλγουόκι.

Έχοντας βγάλει αρκετά χρήματα από το μπάσκετ ο Βιλανουέβα αγόρασε σπίτια σε όσες πόλεις αγωνίστηκε. Επιστρέφοντας λοιπόν στο Ντάλας, όταν άνοιξε την πόρτα έμεινε με ανοιχτό το στόμα!

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν... τη λεκάνη της τουαλέτας! Εκτός από αυτό το... πολύτιμο αντικείμενο πήραν και κάποιες ηλεκτρικές συσκευές, με τον 33χρονο άσο να μην πιστεύει στα μάτια του για την... επιλογή των ληστών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK