Ο απογοητευμένος Τζέιμς στέλνει μήνυμα σε Καβς και αγορά!

O Λεμπρόν Τζέιμς θέλησε να βάλει στην...πρίζα τους Καβαλίερς. Προφανώς δεν είναι τυχαία η διαρροή της είδησης ότι είναι απογοητευμένος από τον οργανισμό του Κλίβελαντ. Ερχεται και το...2018.

Το λες και βόμβα! Πάντως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία είδηση που ταράζει τα νερά. Κοτζάμ USA Today έγραψε την Δευτέρα ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι απογοητευμένος από τους...Καβαλίερς.

Ο αστέρας των Καβς είδε εφέτος τους Γουόριορς να παίρνουν δικαίως τον τίτλο παίζοντας μάλιστα εκπληκτικό μπάσκετ. Περίμενε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κινηθεί πιο δυναμικά για την ενίσχυσή της στις μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ή ο Τζέιμς δεν το αντιλαμβάνεται ως σοβαρή ενίσχυση. Και απολύτως φυσιολογικά το ρεπορτάζ συνοδεύεται από την πληροφορία ότι ο μεγάλος σταρ μπορεί να μείνει ελεύθερος αν θέλει το καλοκαίρι του 2018.

Μίλησε, λέει η USA Tοday, πηγή πολύ κοντά στο περιβάλλον του παίκτη. Χμμ... Οι Λέικερς πάντως για του χρόνου καραδοκούν και αν βρουν την ευκαιρία θα "χτυπήσουν".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...