O Μάικ Τζέιμς παίζει... τσάμπα στους Σανς!

Ο Μάικ Τζέιμς πήγε με συμβόλαιο 45 ημερών στους Σανς, εξελίχθηκε σε... ηγετική μορφή, όμως αγωνίζεται... δωρεάν. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται κάποιος στο twitter, που κέρδισε την προσοχή του πρώην "πράσινου"! Τι απάντησε ο παίκτης.

Brooklyn Nets guard D'Angelo Russell (1) scoops the ball away from Phoenix Suns guard Mike James (55) as Suns center Tyson Chandler (4) watches in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Oct. 31, 2017, in New York. The Suns defeated the Nets 122-114. (AP Photo/Kathy Willens)
Mike James Tyson Chandler AP IMAGES

Αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε να γίνει... ρούκι στα 27 του χρόνια! Πήρε το ρίσκο να συμμετάσχει στο Summer League με τους Σανς και στη συνέχεια κέρδισε συμβόλαιο με τους "ήλιους" στο NBA, το οποίο προβλέπει αρχικά συνεργασία 45 ημερών και... υποσχετική για νέα διετή σύμβαση.

Το ξεκίνημα του είναι καταπληκτικό, καθώς μετράει 12.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο και όπως είναι λογικό ο προπονητής θέλει να τον... μονιμοποιήσει. Βέβαια, ο Αμερικανός επέστρεψε στην πατρίδα του και για τα... χρήματα, κάτι που είχε εξομολογηθεί τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξη του.

" Προσφέρουν πολλά λεφτά (σ.σ στο ΝΒΑ). Επίσης, οι Ευρωπαίοι παίκτες δεν έχουν την δική τους Ένωση (σ.σ στο ΝΒΑ οι παίκτες έχουν την δική τους Ένωση, αποτελούμενη από παίκτες, η οποία διαπραγματεύεται για χάρη τους με τις ομάδες και την λίγκα), το οποίο είναι ένα ζήτημα, και δέχονται να γίνονται κάποια πράγματα που είναι... τρελά", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα μας; Ο Τζέιμς έκανε retweet ένα δημοσίευμα που "αποκαλύπτει" τις αποδοχές των παικτών στους Σανς. Εκείνες του πρώην "πράσινου" είναι... μηδενικές! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά και μάλιστα έσπευσε ο ίδιος να... τρολάρει, δείχνοντας ένα παλαιότερο tweet που λέει: "δεν κάνω εκπτώσεις στις υπηρεσίες μου".

Βέβαια, παράλληλα ο Τζέιμς διαπραγματεύεται για νέο πολυετές συμβόλαιο, οπότε ίσως να... κλείνει το μάτι στους "ήλιους".

O Μάικ Τζέιμς παίζει... τσάμπα στους Σανς!
O Μάικ Τζέιμς παίζει... τσάμπα στους Σανς!

Γ.

AP Photo/Kathy Willens

News 24/7

24MEDIA NETWORK