Η ιδιαίτερη συμφωνία Νις και Γιουβέντους για τον Δώνη

Η συμφωνία της Γιουβέντους με τη Νις για τον Τάσο Δώνη αναδεικνύει την αξία που δίνει η γαλλική ομάδα στον Ελληνα επιθετικό τον οποίο ενέταξε, τελικά, στο ρόστερ της.

Οι Γάλλοι πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό για να εξασφαλίσουν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά έδωσαν και αύξηση στον ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του.

Το σημαντικό είναι όμως ότι μπήκε στο συμβόλαιο και οψιόν αγοράς ύψους 3κ ευρώ την οποία η Νις, αν θέλει, μπορεί να την πληρώσει στο τέλος της σεζόν και να αποκτήσει τα δικαιώματα του Δώνη.

Ακόμα και τότε όμως η Γιουβέντους θα έχει τη δυνατότητα να πάρει πίσω τον παίκτη αν δώσει επιπλέον χρήματα (σε μία αντιοψιόν σ' αυτή που είχε προβλεφθεί στη συμφωνία της Γιουβέντους με τη Ρεάλ με τον Μοράτα, σ' άλλα νούμερα βεβαίως.

Από τη στιγμή όμως που καταθέσει τα χρήματα, θα αποκτήσει τον παίκτη. Σημειωτέον ότι αν η Νις ενεργοποιήσει την οψιόν, ο Δώνης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γάλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπέγραψε στη Νις ο Δώνης

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.