Η ιδιαίτερη συμφωνία Νις και Γιουβέντους για τον Δώνη

Η συμφωνία της Γιουβέντους με τη Νις για τον Τάσο Δώνη αναδεικνύει την αξία που δίνει η γαλλική ομάδα στον Ελληνα επιθετικό τον οποίο ενέταξε, τελικά, στο ρόστερ της.

Οι Γάλλοι πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό για να εξασφαλίσουν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά έδωσαν και αύξηση στον ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του.

Το σημαντικό είναι όμως ότι μπήκε στο συμβόλαιο και οψιόν αγοράς ύψους 3κ ευρώ την οποία η Νις, αν θέλει, μπορεί να την πληρώσει στο τέλος της σεζόν και να αποκτήσει τα δικαιώματα του Δώνη.

Ακόμα και τότε όμως η Γιουβέντους θα έχει τη δυνατότητα να πάρει πίσω τον παίκτη αν δώσει επιπλέον χρήματα (σε μία αντιοψιόν σ' αυτή που είχε προβλεφθεί στη συμφωνία της Γιουβέντους με τη Ρεάλ με τον Μοράτα, σ' άλλα νούμερα βεβαίως.

Από τη στιγμή όμως που καταθέσει τα χρήματα, θα αποκτήσει τον παίκτη. Σημειωτέον ότι αν η Νις ενεργοποιήσει την οψιόν, ο Δώνης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γάλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπέγραψε στη Νις ο Δώνης

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!