Πληρώνεται από Έλληνα και "τρώει" τους Έλληνες!

Ο Μπουχαλάκης βαρέθηκε να βλέπει τον πάγκο από την ημέρα που άλλαξε η τεχνική ηγεσία στη Νότιγχαμ. Ο Καπίνο έπαιξε όλες κι όλες τέσσερις φορές και μετακόμισε στη Βέρντερ. Ο κόουτς της Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα, ωστόσο, δεν έχει αφήσει σε... ησυχία ούτε τον Απόστολο Βέλλιο! Διαβάστε τι έχει συμβεί με τον διεθνή επιθετικό που ψάχνει εναγωνίως ομάδα...

Πληρώνεται από Έλληνα και "τρώει" τους Έλληνες!

Φοβερή περίπτωση αυτός ο Αϊτόρ Καράνκα. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 44χρονος κόουτς πληρώνεται -πλουσιοπάροχα- από τη διοίκηση Μαρινάκη, ενώ στη διάρκεια του καλοκαιριού είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί το μεγαλύτερο ποσό των τελευταίων ετών για την ενίσχυση της ομάδας, σύμφωνα με τις αγγλικές αναφορές (σ.σ. υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ πριν από μερικές ημέρες στην Nottingham Post).

Ο 44χρονος προπονητής, λοιπόν, ο οποίος από τις 8 Γενάρη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Championship που ανήκει στον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, δεν έχει αφήσει Έλληνα για Έλληνα στο ρόστερ! Ούτε επίτηδες να το έκανε...

Συγκεκριμένα, "σφουγγάρισε" τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος με τον προηγούμενο τεχνικό της Φόρεστ είχε μετρήσει 22 συμμετοχές, ενώ με τον Καράνκα έπαιξε μόλις σε τρία ματς και στα υπόλοιπα ζέσταινε τον πάγκο για να επιστρέψει στο τέλος της περιόδου στον Πειραιά.

Όσο για τον Στέφανο Καπίνο που μετακόμισε στο Νότιγχαμ αρχές Φλεβάρη (σ.σ. ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό) έπαιξε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια (τρία τον Απρίλη κι ένα τον Μάη). Ακολούθησε, μάλιστα, και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, επειδή ο προπονητής του δεν τον υπολόγιζε ιδιαίτερα, έψαχνε καιρό για oμάδα, έως ότου συμφωνήσει με τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία τον ανακοίνωσε σήμερα.

ΜΕ ΤΗΝ Κ23 Ο ΒΕΛΛΙΟΣ

Και ο τρίτος της περσινής παρέας των Ελλήνων στη Φόρεστ, πάντως, δεν βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα. Στον Απόστολο Βέλλιο αναφερόμαστε, ο οποίος στα 26 του πλέον κι εν ενεργεία διεθνής, αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού.

Ενώ δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο μισό της σεζόν, από την ημέρα που ανέλαβε ο Καράνκα έπαιξε σε 13 παιχνίδια κι όλα έδειχναν ότι φέτος θα του ξημερώσει κάτι ακόμη καλύτερο. Αμ δε... Με εντολή της τεχνικής ηγεσίας έχει "κοπεί" από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και γυμνάζεται με τα... δεύτερα! Με την ομάδα που απαρτίζουν παίκτες κάτω των 23 ετών.

Αυτό έχει συμβεί από την πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό και ο πρώην άσος του Ηρακλή ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού εκτιμά πως στο Νότιγχαμ δεν έχει πλέον -ποδοσφαιρική- ζωή...

Άντε μετά να πιστέψεις ότι ο Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος είχε περάσει πριν από περίπου ένα δίμηνο και από την Ελλάδα, ενώ έκανε και τη βόλτα του από το αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, συμπαθεί τους Έλληνες... Τους ποδοσφαιριστές από τη χώρα μας, τουλάχιστον, σίγουρα όχι.

ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ

Και κάτι ακόμη που μπορεί να το βρούμε μπροστά μας. Ο Απόστολος Βέλλιος έχει τεθεί στα υπόψη και του Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Ανσαριφάρντ κι αν τελικά ο Ιρανός φορ φέρει καλή πρόταση για να αλλάξει φανέλα, δεν αποκλείεται ο αντικαταστάτης του να είναι ο Θεσσαλονικιός φορ!

Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο φαίνεται να έχει πάρει φανέλα βασικού, ας μην αποκλείσουμε το σενάριο να αποκτηθεί και ο Βέλλιος. Έστω και ως εναλλακτική επιλογή σε πρώτη φάση. Όσο για το μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Μπάλα είναι και γυρίζει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK