Προτίμησε να μείνει... Β' Αγγλίας από τον Ολυμπιακό της Ευρώπης

Ήρθε στην Ελλάδα, είδε, απήλθε και μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Μπάρι Μακέι βρήκε αυτό που ήθελε. Στο Νησί. Το κόστος της μεταγραφής από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μπάρι Μακέι ήταν ο εξτρέμ που θα έφερνε ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί στις πτέρυγες, κυρίως αριστερά. Ποδοσφαιριστής σε εξαιρετική ηλικία, με περιθώρια εξέλιξης, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μια γεμάτη χρονιά πίσω του.

Όλοι είχαν τελειωμένη τη δουλειά, δεδομένου ότι ανήκε στη Νότιγχαμ. Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον ίδιο. Ο 23χρονος Σκώτος ήρθε στην Ελλάδα, αλλά επέλεξε να μην υπογράψει και ν' αναζητήσει κάτι άλλο, αφού στη Φόρεστ δεν θα έμενε.

Κάτι που βρήκε μετά από 50 ημέρες. Όπως διαβάσαμε στην Αγγλία, στη Σουόνσι θα παίζει πλέον, εφόσον ολοκληρώσει όλα τα προβλεπόμενα τεστ, αντικαθιστώντας τον Αντρέ Αγιού που έφυγε για τη Φενέρμπαχτσε.

Αντί δηλαδή να τον πληρώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα βγάλει κιόλας. Στα 550 χιλιάρικα έκλεισε η συμφωνία με τους Ουαλούς. Όχι κι άσχημα...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!