Προτίμησε να μείνει... Β' Αγγλίας από τον Ολυμπιακό της Ευρώπης

Ήρθε στην Ελλάδα, είδε, απήλθε και μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Μπάρι Μακέι βρήκε αυτό που ήθελε. Στο Νησί. Το κόστος της μεταγραφής από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μπάρι Μακέι ήταν ο εξτρέμ που θα έφερνε ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί στις πτέρυγες, κυρίως αριστερά. Ποδοσφαιριστής σε εξαιρετική ηλικία, με περιθώρια εξέλιξης, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μια γεμάτη χρονιά πίσω του.

Όλοι είχαν τελειωμένη τη δουλειά, δεδομένου ότι ανήκε στη Νότιγχαμ. Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον ίδιο. Ο 23χρονος Σκώτος ήρθε στην Ελλάδα, αλλά επέλεξε να μην υπογράψει και ν' αναζητήσει κάτι άλλο, αφού στη Φόρεστ δεν θα έμενε.

Κάτι που βρήκε μετά από 50 ημέρες. Όπως διαβάσαμε στην Αγγλία, στη Σουόνσι θα παίζει πλέον, εφόσον ολοκληρώσει όλα τα προβλεπόμενα τεστ, αντικαθιστώντας τον Αντρέ Αγιού που έφυγε για τη Φενέρμπαχτσε.

Αντί δηλαδή να τον πληρώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα βγάλει κιόλας. Στα 550 χιλιάρικα έκλεισε η συμφωνία με τους Ουαλούς. Όχι κι άσχημα...

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!