Έξαλλοι με Νιόπλια: "Δεν αξίζει ούτε φτύσιμο!"

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε το... λάθος να διεκδικήσει τα οφειλόμενα του από τον ΟΦΗ, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον πρόεδρο της ομάδας, Φώτη Τσάλο! Δείτε τι έγραψε στο facebook. Τι απάντησε ο κόουτς.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
tsalos EUROKINISSI SPORTS

Η κίνηση του Νίκου Νιόπλια να καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας 5000 ευρώ οφειλόμενα από την προπονητική του θητεία στον ΟΦΗ, έχει εξοργίσει τη διοίκηση της κρητικής ομάδας και δη τον Φώτη Τσάλο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για τον Έλληνα προπονητή, σχολιάζοντας κάτω από ποστάρισμα της σχετικής είδησης στη σελίδα στο facebook του κρητικού πόρταλ gentikoule.gr.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσάλος έγραψε για τον Νίκο Νιόπλια: "Ντροπή και ξεφτίλα σε έναν άνθρωπο που έπαιξε και πληρωνόταν επί 15 χρόνια και 2 χρόνια σαν προπονητής.

Διασύρει την ομάδα για 5.000 ευρώ. Δεν αξίζει ούτε το φτύσιμο ο Νιόπλιας. Καλά κάνει όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα και τον έχει εκτός!"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ

Λίγο αργότερα ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ με δηλώσεις του στη neakriti απάντησε στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του:

"Το έκανα για να ακουστεί και μένα η φωνή μου! Έκανα πάρα πολλά, περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου στην προπονητική μου θητεία για τον ΟΦΗ, έβαζα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον την ομάδα και τους παίκτες μου και νιώθω πολύ αδικημένος για όλα όσα ακούω να λέγονται και να γράφονται! Πρέπει επιτέλους να με σεβαστούν!

Εγώ αγάπησα και αγαπώ τον ΟΦΗ και αυτό το ξέρουν όσοι πρέπει! Δέχτηκα να γίνω προπονητής της στη Γ΄Εθνική και με -11 από την κορυφή για να φύγει ο ΟΦΗ από αυτή την θέση άμεσα! Το καταφέραμε! Από κει και πέρα ξαναλέω πως θέλω να με σέβονται. Το ποσό που ζητάω είναι μικρό, για να φανταστείτε ποια ήταν η αμοιβή μου! Εγω δεν είμαι άνθρωπος των δηλώσεων αλλά τώρα έπρεπε να μιλήσω! Αν έρθει να βρει ένας γνήσιος ομιλίτης το πρόβλημα λύνεται σε ένα 1 λεπτό! Όχι όμως ο κάθε παρατρεχάμενος…".

Στ. Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK