Μία φωτογραφία, ΟΛΟΣ ο μεγάλος ΟΦΗ

Μπορεί σε μία και μόνο φωτογραφία να χωρέσει όλη η σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ;

Μπορεί! Για το αφιέρωμα που ετοιμάζει στον τεράστιο Εγκε Γκέραρντ το συνδρομητικό κανάλι, τα παιδιά του Ολλανδού μέντορα των Κρητικών είναι όλα εκεί.

Ο Πατεμτζής, ο Κιάσσος, ο Χανιωτάκης, ο Μαχλάς, ο σημερινός προπονητής του ΟΦΗ και σπουδαία ανακάλυψη του Ολλανδού Νιόπλιας, ο Παπαδόπουλος που κατέβηκε στην Κρήτη μόνο για να δώσει το παρών, ο Μαρινάκης, ο Δερμιτζάκης, ο Ανδριανίδης. Και μαζί ένας σπουδαίος παράγοντας, ο Κώστας Καζανάκης.

Μα πάνω απ' όλους ο Γκέραρντ. Φανερά καταβεβλημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ολλανδός αλλά πάντα μ' αυτό το σπινθηροβόλο βλέμμα. Ο ΟΦΗ μαζί του έφτασε σε δυσθεώρητες κορυφές.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.