Αιχμηρή απάντηση Καραπαπά στον Σαββίδη

Ο... πόλεμος ποσταρισμάτων στα social media συνεχίζεται, με τον Κώστα Καραπαπά να απαντάει στα "τρίγωνα" και τις "μπουγάτσες" του Γιώργου Σαββίδη με νέο... καυστικό σχόλιο στο facebook.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
karapapas EUROKISSI

Συνεχίζεται η "Βελλιάδα" με... αμείωτο ρυθμό. Κεντρικό πρόσωπο της όλης ιστορίας ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος έχει μπει στη μέση χωρίς φυσικά να το επιδιώκει ο ίδιος. Οι προσωπικές διαφωνίες Σαββίδη - Καραπαπά, ωστόσο, έχουν μπλέξει κι εκείνον!

Νωρίτερα το πρωί ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έγραψε πως:

"Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Ελληνας φορ και μπράβο που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Και επειδή τον κάλεσε στον ΠΑΟΚ να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει", με την εξής ατάκα:

"Νόμιζα ότι ήσουν υπεύθυνος Τύπου του ΟΣΦΠ και όχι της Νότιγχαμ... Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; Χρήματα μπορεί να μην έχω αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα που φαίνεται ότι σου αρέσουν...".

Ο κ. Καραπαπάς σήκωσε το... γάντι και... χτύπησε εκ νέου με νέο ποστάρισμα που θα συζητηθεί:

Αιχμηρή απάντηση Καραπαπά στον Σαββίδη

"Μικρέ Γιωργάκη, δυστυχώς (όπως σωστά αναφέρεις στο ρατσιστικό σου ποστάρισμα) πρέπει να χάσω κιλά οπότε κράτα τα τρίγωνα και τις μπουγάτσες. Θα μείνω με την όρεξη, όπως κι εσύ για τον Βέλλιο! Επίσης να θυμάσαι, μικρέ Γιωργάκη, ότι ο χοντρός μπορεί πάντα να κάνει δίαιτα, αλλά είναι τα ανθρώπινα μειονεκτήματα που δεν θεραπεύονται (συγγνώμη από τους υπόλοιπους για τα greeklish)...".

Όπως καταλαβαίνετε, η μάχη των social media έχει ανάψει για τα καλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK