Ανακοινώνεται ο Ομάρ στη Χαλ!

Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του διεθνούς Νορβηγού στην αγγλική ομάδα. Πετάει για Αγγλία ο Ελαμπντελαουί.

Ανακοινώνεται ο Ομάρ στη Χαλ!
omar ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Άγγλοι το θεωρούν κλεισμένο: "Πετάει" για Χαλ ο Ομάρ!

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Χαλ τα βρήκαν σε όλα για την απόκτηση του Ελαμπντελαουί και στο Νησί ισχυρίζονται ότι την Πέμπτη (19/1) πάει στην Χαλ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό προς το παρόν, αλλά στην Αγγλία το θεωρούν πλέον δεδομένο ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο Νησί, ο Νορβηγός αναμένεται να "πετάξει" την Πέμπτη (19/1) για την Χαλ για να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πρόκειται για δανεισμό ή θα φύγει με κανονική μεταγραφή.

Ο Νορβηγός διεθνής άσος βρέθηκε πάντως το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη και έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είναι και αυτός εκτός αποστολής από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, και ανέβασε σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

"Κάποια έξτρα δουλειά με τον Ισπανό φίλο μου". Κάτω από αυτή την ανάρτηση, υπήρχαν αρκετές ερωτήσεις από φίλους του Ολυμπιακού για το αν θα αφήσει την ομάδα του για να πάει στην Αγγλία, με τον Ελαμπντελαουί να αποφεύγει ωστόσο να απαντήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK