"Ανοιχτό" για παραίτηση Μαρινάκη από Ολυμπιακό

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Διαβάστε τι περιμένει.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που πλέον εμπλέκουν άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο επιπτώσεις και στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το Goal News, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ αναμένει το βούλευμα του Συμβουλίου με σκοπό να ξεκαθαριστεί αν θα οδηγηθεί σε δίκη ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων.

Μία από τις σκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι και το ενδεχόμενο παραίτησης από τη θέση του προέδρου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ενδεχόμενης τιμωρίας της ομάδας.

Η συγκεκριμένη σκέψη έπεσε στο τραπέζι και στο ξεκίνημα της υπόθεσης, όμως τότε δεν υπήρξε εισήγηση από τον Δασκαλόπουλο που να αναφέρει πως παραβιάζεται ο περιοριστικός όρος για ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι πιθανές ποινές για Ολυμπιακό  
Δεν κατηγορείται για το φούρνο Κωνσταντινέα ο Μαρινάκης  
Αποστολίδης: "50-50 η κράτηση Μαρινάκη"  
Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Είμαστε στο πλευρό του ηγέτη Μαρινάκη"
Πόρισμα Εισαγγελέα: "Ωφελημένη ήταν η ομάδα του Ολυμπιακού..."  
Η αντίδραση Μαρινάκη: "Εκτελούν συμβόλαιο σε βάρος μου"
Αυτοί είναι οι "28" της "εγκληματικής οργάνωσης"
Αυτό είναι το πόρισμα για την "εγκληματική οργάνωση"  

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.