"Απαγορεύσεις τύπου ΣΥΡΙΖΑ"

Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία αρκετών δεκάδων φίλων του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, παρά την απαγόρευση μετακινήσεων που επέβαλε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να έχει απαγορεύσει την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών, παρόλα αυτά στο Αγρίνιο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που γέμισαν το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Αυτό έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός:

"Απαγορεύσεις τύπου Σύριζα! Τελικά παρά την απαγόρευση, οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την προνομιακή σχέση με την κυβέρνηση, βρέθηκαν στο Αγρίνιο. Τώρα καταλάβαμε γιατί δεν έβγαλε απόφαση και γιατί προφανώς κοροϊδεύει ο κύριος Βασιλειάδης.

Είναι προφανές ότι τιμωρία θα υπάρξει μόνο αν σπάσουν την απαγόρευση φίλαθλοι του Ολυμπιακού".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.