Από θαύμα είχε σωθεί ο Μποκανί στο τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών!

Πολύ τυχερός στάθηκε ο Ντιεμερσί Μποκανί στο τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών το Μάρτιο του 2016 αφού σώθηκε στο τσακ λόγω της ...συζύγου του. Η δική του αφήγηση είναι χαρακτηριστική.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ-ÓÔÁÍÔÁÑ ËÉÅÃÇÓ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS-STANDARD LIEGE
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ-ÓÔÁÍÔÁÑ ËÉÅÃÇÓ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS-STANDARD LIEGE ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ντιεμερσί Μποκανί έχει κάθε λόγο να πιστεύει στα θαύματα αφού από ένα τέτοιο γλίτωσε τη ζωή του (αλλά και τη ζωή της γυναίκας του) στο τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών τον Μάρτιο του 2016.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, πήγαινε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για την πατρίδα του. Πριν εισέλθει στο κτίριο, η γυναίκα του τον σταμάτησε έτσι ώστε να περιμένουν την μνηστή του ξαδέρφου του. Σ' αυτά τα 1-2 λεπτά της αναμονής έγινε το μεγάλο κακό!

Ιδού πως αφηγείται ο ίδιος το περιστατικό: "Ναι, υπάρχουν θαύματα. Ημασταν στο πεζοδρόμιο, έξω από το αεροδρόμιο. Ηθελα να πάω μέσα αλλά η γυναίκα μου μου είπε να περιμένω για την κοπέλα του ξαδέρφου μου. Ακούστηκαν οι εκρήξεις και έτρεξα προς τη σύζυγό μου. Τις βαλίτσες τις παράτησα εκεί που ήταν. Ετσι σώθηκαν δύο ζωές!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK