Αυτή είναι η ρήτρα του Ουζουνίδη με τον Πανιώνιο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθούν στον Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και το Contra.gr αποκαλύπτει το ύψος της ρήτρας που έχει ο Έλληνας τεχνικός με τον Πανιώνιο.

Αυτή είναι η ρήτρα του Ουζουνίδη με τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποχώρηση του Βίκτοραπό τον πάγκο του Ολυμπιακούθα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά από τον αποκλεισμό των "ερυθρολεύκων" από το Champions League και -κυρίως- την εικόνα τους στα δύο παιχνίδια απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες είναι πολλά, κυρίως από ελεύθερους προπονητές του εξωτερικού, όπως o Μαρσέλο Μπιέλσακαι ο Ρουντί Γκαρσιά.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το Contra.gr στους "ερυθρόλευκους" αρέσει κι ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες οι "κυανέρυθροι" δεν έχουν δεχθεί, προς το παρόν ενόχληση ούτε απ' τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε κι από τον Έλληνα προπονητή.

Το πρόβλημα με την περίπτωση του Ουζουνίδη είναι ότι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας τον Μάιο με τον Πανιώνιο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, και δεν είναι σε θέση να φύγει έτσι απλά.

Ή μάλλον, δεν είναι στο χέρι του, αλλά στο χέρι κάθε ενδιαφερομένου. Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, περιλαμβάνεται και ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία εάν κάποια ομάδα την καλύψει, τότε μπορεί να προσλάβει την επόμενη στιγμή τον Αλεξανδρουπολίτη προπονητή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr το ύψος της ρήτρας κυμαίνεται στα 180.000 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Θ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έτσι θα πάρει τον Ουζουνίδη ο Ολυμπιακός
"Ρούντι Γκαρσιά για Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK