Αυτό το ψευδώνυμο έδωσε στον εαυτό του ο Σισέ

Ο Σισέ Παπέ Αμπού, που αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχει δώσει στον εαυτό του ένα συγκεκριμένο ψευδώνυμο που μοιάζει με το όνομα γνωστού αστέρα στο Χόλιγουντ!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
cisse EUROKINISSI

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός είχε... εξαφανιστεί από τον Μπέσνικ Χάσι, αφού ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν του έδινε ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. Με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν και ο Σισέ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας!

Μάλιστα αν και στόπερ έχει πετύχει δυο γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δείχνοντας πως στα στημένα αποτελεί κίνδυνο... θάνατο για τις αντίπαλες άμυνες.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, ο Σισέ έχει πάρει τα πάνω του και.. χτυπάει συνεχώς στα social media, υπογράφοντας τα περισσότερα ποστ ως... "The Rock" (βράχος δηλαδή!).

The Rock είναι και ο γνωστός ηθοποιός πρώην παλαιστής, Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος σε όποια ταινία παίζει, φέρνει πίσω... χρυσό. Λέτε να φέρει αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό και ο Σισέ μετά από αυτό το ψευδώνυμο;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK