Αυτοί είναι τα αληθινά social media των παικτών του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε... τέλος στα ψεύτικα account των ποδοσφαιριστών της ομάδας που κυκλοφορούν στα social media, δημοσιοποιώντας τους πραγματικούς λογαριασμούς! Εσείς είστε σίγουροι πως ακολουθούσατε τους... κανονικούς παίκτες;

Το φαινόμενο με τους ψεύτικους λογαριασμούς επώνυμων αθλητών (και όχι μόνο) ή σελίδων στο Facebook που δεν διαχειρίζονται οι ίδιοι, ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο και πολλές φορές, είναι η αλήθεια, την έχουν πατήσει ακόμα και τα ΜΜΕ.

Για να προλάβει... δυσάρεστες καταστάσεις αλλά ταυτόχρονα και για να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε όλους τους πραγματικούς λογαριασμούς των παικτών της ομάδας στα social media.

Πολλοί διαθέτουν μόνο Facebook ή Twitter ή Instagram, ενώ κάποιοι άλλοι δυο ή ακόμα και τα τρία ταυτόχρονα! Δείτε αναλυτικά ολόκληρη τη λίστα πατώντας ΕΔΩ.

Κάθε παίκτης που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε από το να πατήσετε πάνω στο "τσεκ" δίπλα από το όνομα του και θα μεταφερθείτε αυτόματα στο λογαριασμό για να κάνετε "like" ή "follow".

Αν θέλετε να ακολουθήσετε για παράδειγμα τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, πατάτε πάνω στο κόκκινο τσεκ, που κυκλώσαμε για να καταλάβετε, και σας στέλνει στον λογαριασμό του στο Instagram.